Fikatips Bagarstugan

En söndags eftermiddag besökte vi Bagarstugan efter en dag med basketmatch och mycket skratt. Vi ville ha ett fik där vi kunde prata eftersom vi hade en del saker att diskutera. Trots att det blev en lång promenad i kylan så ville vi fika på Bagarstugan tack vare miljön och det goda utbudet.  

Service: Servicen är okej, det finns sällan gammal disk kvar på borden, och det går ganska fort i kassan.


Lokalen: Ett mycket mysigt ställe med tre vångingar, alla i olika stilar. På första våningen finner du kassan och ett par bord utan märkvärdighet. På andra planet möts man av en trendigare känsla, det beror bland annat på tapeterna och till det matchas vita bord. på tredje och sista våningen har de valt att satsa på en vindsvåning med ribbstolar och stora fåtöljer och fotpallar. Vill man sitta på plan tre bör man skynda sig och paxa ett bord eftersom tredje våningen är mest eftertraktat av alla de andra våningarna. Cafét ligger i området knäppingsborg som är väldigt mysigt vilket gör att många dras dit.

Besökare:  Alla kommer hit och besöker den mysiga miljön, Allt ifrån nyfikna ungdomar till fikasugna pensionärer.

Utbud:  De har ganska mycket att välja på, de har ofta stora och saftiga bullar. Bagarstugan har inte så många tesorter att välja på, men däremot kan man välja mellan grönt, svart eller rött te. Ett måste är bullarna och det gröna fruktiga teét.

Pris:  Man kan inte kalla Bagarstugan för ett fik över medelprisklassen men inte under heller, med tanke på storleken på vissa av bullarna så är priset ganska lämpligt.


Kexets bedömnng och beställning: Jag beställde en kopp te (svart te) och till det en underbar och saftig saffrans bulle. Bullen smakade ljuvligt, alldeles lagom gräddad och perfekt för denna årstid.
Jag tycker att läget kunde inte vara bättre och dess inredning är inte sämre den eftersom man kan välja vilken miljö man vill fika i. Jag har inget mer att säga än att det är en pärla som du inte får gå miste om!

Bullens bedömning och beställning:    Jag beställde en kopp te (grönt te) och en minimuffins. Den var lite helt okej och muffinsen innehöll mycket bär. För en laktosintollerant person var det här inget att rekommendera men alla har väl rätt att unna sig någon gång.  Téet smakade gott för att vara grönt te mycket fruktigt. Bagarstugan hör till ett av mina absoluta favorit fik och jag rekommenderar det till andra.

Vårat betyg:  5 Kaffe-koppar av 5 möjliga .......WE LOVE IT

Vi rekommenderar cafét till :  Alla som har vägarna förbi (eller inte!). Ett bra ställe om man vill komma bort från statsmiljön och när man väl är där bör man ta en sväng genom kvarteret knäppingsborg.

(Bilderna är tagna på plan 2)




'








Take a cup of coffe like tomorrow would be the last day
Adress:
Skolgatan. 1
 Knäppingsborg
NORRKÖPING

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0