Lite intressantare blogg

För att göra denna blogg lite intressantare tänkte vi bjuda lite mer på oss själva och blogga om vårt liv, vardag, tankar och självklart mer fikatips i Norrköping. Vi tänkte att det blir som ett litet ansiktslyft för bloggen. Det kan vara kul för er läsare att följa vår vardag och inte bara fikatipsen som vi ger. En mer personlig fikablogg helt enkelt.
Enjoy!

Update om oss kan ju behövas, eller ni kanske kommer ihåg oss. Här kommer den iallafall.
 
Till att börja med är Bullen & Kexet otroligt bra vänner. Skulle man vara mindre hade det kallats för bästisar. Vi tycker om det mesta och har väldigt kul tillsammans. Fika är en självklar del av våra liv. Killar, Shopping, Kläder, Händelser, Skidor, "Folk på gatan" och mycket annat är de hetaste samtalsämnena under våra fikasunder.

Kexet är en glad och underbar, mediestuderande kungsgårdstjej  som dansar street på fritiden. Hon tycker om att shoppa och se på hockey är aldrig fel. Kexet har fortfarande planer på att bli den nya Ebba von Sydow  och chefredaktör för en chic modetidning.

 Bullen är en ebertjej som klinkar vidare på sitt piano i drömmen om att hitta det perfekta bandet att spela med. Hon tycker om att träna och spelar lite hanboll enbart för att det är kul. Bullen satsar stenhårt på sitt mål att bli en framgångsrik inredningsarkitet i Stockholm.



Bullen och Kexet har grymt kul ihop (på bilden provar vi fettojackor på teamsportia som är en historia för sig)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0